03 500 20 80

Binnenschilderwerken voor muren, plafonds en meubels
Een goede voorbereiding is goud waard!

Zaakvoerster Kitty Craane zorgt ervoor dat al uw binnenschilderwerken regio Ranst tot in de kleinste details afgewerkt worden. Er zijn inmiddels heel wat tevreden klanten die verspreid zijn over gans België.

Onze troeven

Wie beroep doet op Craane schilder- en decoratiewerken kan ervan op aan dat het resultaat verbluffend wordt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en verfsoorten (Boss Paints) zodat u terug voor vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw interieur. We staan ervoor gekend om zeer punctueel te zijn. Wat afgesproken wordt, wordt dus zeker ook verwezenlijkt en dit binnen de afgesproken tijdspanne. Daarnaast wordt de ondergrond vooraf goed voorbereid zodat het resultaat steeds een langdurig effect heeft.

Omschrijving binnenschilderwerken

Bij binnenschilderwerken regio Ranst zult u meteen aan muren en plafons denken maar daar eindigt het bij ons niet. Ook meubels worden door ons in een nieuw verflaagje gestoken zodat ze er als nieuw uitzien. Is uw interesse in onze diensten gewekt? Fantastisch! Vraag dan meteen meer info aan! Ook voor behangwerken en buitenschilderwerken zijn wij dé geschikte partner!

Oog voor kwaliteit Oog voor kwaliteit 

Mooi en duurzaam resultaat

Correcte prijs-kwaliteitsve-
rhouding