03 500 20 80

Behanger Craane zorgt voor perfect recht geplaatst behang
Denk aan het belang van goed geplaatst behang!

Voor velen is behangen een tijdrovende bezigheid die resulteert in scheve stroken en veel frustratie. Voorkom uren tijdverlies en stress en laat behanger Craane uit Ranst langskomen om uw behangwerken uit te voeren.

Geen luchtbellen of lijmvlekken

Wie niet gewoon is om te behangen zal snel ondervinden dat behangen niet zo evident is als het lijkt. Eerst en vooral is er het recht plaatsen van de behangstroken. Maar daarnaast moet men ook nog luchtbellen en lijmvlekken voorkomen en ook dit is niet van de poes. Ga zelf geen tijd en geld verspillen maar laat uw behangwerken uitvoeren door een vakman die van aanpakken weet!

Elk detail telt

Bij Craane schilder- en decoratiewerken gaan we steeds zeer gedetailleerd te werk. We ronden uw project tot in de puntjes af tot we een schitterend eindresultaat bekomen. We maken gebruik van het behangpapier van Arte en Colora en u kunt tevens kiezen tussen gewoon of vliesbehang. Indien gewenst zorgen we voor passend advies. Wenst u zowel behangen als schilderen te combineren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht want wij zijn tevens gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken. Twijfel niet langer, maar kies voor een specialist waarop u kunt vertrouwen en contacteer erkend behanger uit Ranst Kitty Craane!

Oog voor kwaliteit Oog voor kwaliteit 

Mooi en duurzaam resultaat

Correcte prijs-kwaliteitsve-
rhouding