Onze diensten

BINNENSCHILDERWERKEN

BINNENSCHILDERWERKEN

Beroep doen op een ervaren schilder brengt hoe dan ook heel wat voordelen met zich mee. Uiteraard zullen de schilderwerken veel sneller beëindigd zijn dan wanneer u dit intensieve klusje zelf zou uitvoeren.
BUITENSCHILDERWERKEN

BUITENSCHILDERWERKEN

Ook voor schilderwerken buiten Ranst kunt u op onze expertise rekenen. Met behulp van professioneel schilderadvies en het gebruik van de beste materialen zorgen wij telkens weer voor een subliem resultaat.
BEHANGEN

BEHANGEN

Kan uw woning een frisse look gebruiken en wilt u dat met behang bewerkstelligen? Vraag dan gerust een vrijblijvend offerte op maat aan.
DECORATIESCHILDEREN

DECORATIESCHILDEREN

Kitty Craane is dé decoratieschilder voor Ranst en omgeving! Naast gewone schilder- en behangwerken kunt u namelijk ook bij ons terecht voor unieke decoratietechnieken.
LUCHTGOMMEN

LUCHTGOMMEN

Geef uw interieur een nieuw leven en kies voor luchtgommen om uw objecten weer vrij te maken van alle voorgaande schilderlagen. Laat ons gerust iets weten indien u vragen heeft met betrekking tot deze minder gekende maar zeer efficiënte techniek.
CONTACT

CONTACT

Wie voor kwaliteit en een correcte uitvoering wil gaan moet zonder twijfel kiezen voor decoratieschilder Craane uit Ranst! Twijfel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op! Wij bespreken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Perfectie tot in het kleinste hoekje

Kies voor een ervaren schilder die elke opdracht met de grootste finesse afwerkt en laat uw schilderwerken in de ruimere omgeving van Zoersel uitvoeren door Craane schilder- en decoratiewerken. U zult versteld staan van het verbluffende resultaat dat wij steeds opnieuw kunnen realiseren!

Wij komen met plezier uw plafond of binnenmuren schilderen, maar ook voor het schilderen van uw trap, ramen of deuren kunt u beroep doen op onze vakmanschap. Samen zorgen we ervoor dat we uw interieur een nieuwe toets geven.

Onze troeven

 1. Beste materialen

  Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en verfsoorten (Boss Paints) zodat u terug voor vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw interieur.

 2. Punctueel

  We staan ervoor gekend om zeer punctueel te zijn. Wat afgesproken wordt, wordt dus zeker ook verwezenlijkt en dit binnen de afgesproken tijdspanne.

 3. Puur vakmanschap

  Klanten die beroep doen op onze ervaring en puur vakmanschap zijn verzekerd van een schitterend resultaat.

 4. Elk detail telt

  We maken gebruik van het behangpapier van Arte en Colora en u kunt tevens kiezen tussen gewoon of vliesbehang.

 5. Combinatie van diverse methodes

  Meer en meer klanten opteren om diverse technieken te gaan combineren. Dit kan gaan om de combinatie van decoratietechnieken, maar ook om in éénzelfde kamer sommige muren te gaan schilderen en andere te gaan behangen.

 6. Een nieuwe look nodig?

  Laat deze dan luchtgommen door Craane schilder- en decoratiewerken in Ranst. Op die manier krijgen ze hun originele look terug en zijn ze klaar om eventueel een nieuwe laag verf of vernis aan te brengen.

Is uw interesse in onze diensten gewekt? Fantastisch! Vraag dan meteen meer info aan. Ook voor behangwerken en buitenschilderwerken zijn wij uw uitgelezen partner.

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP!

Contact 0477 95 40 79