Wij komen met plezier uw plafond of binnenmuren schilderen, maar ook voor het schilderen van uw trap, ramen of deuren kunt u beroep doen op onze vakmannen. Samen zorgen we ervoor dat we uw interieur een nieuwe toets geven.


 Gratis offerte   0477 95 40 79

LUCHTGOMMEN

Luchtgommen, de verfijnde manier van zandstralen

Van het begrip zandstralen heeft u ongetwijfeld al gehoord. Het zandstralen van meubelen wordt doorgaans uitgevoerd onder een hoge druk met een scherp straalmiddel. Luchtgommen is een soortgelijke maar duurzamere techniek. Hout wordt door een keramische korrel onder lagere druk gereinigd en de zacht gommende aanraking zorgt voor het behouden van de eventuele scherpe details. 

Hebben uw binnendeuren, trap of meubels dringend een opknapbeurt nodig? Laat ze dan luchtgommen door Craane schilder- en decoratiewerken. We verzekeren dat uw materiaal de originele look terugkrijgt en bovendien kan er nadien eventueel een nieuwe laag verf of vernis aangebracht worden. 

De perfecte bewerkingsmethode voor fragiele oppervlakken

Luchtgommen is een techniek waarbij we op een niet-destructieve manier een ondergrond kunnen stralen met een schurend en gommend effect. Door de fijne werking is er geen harde inslag waardoor luchtgommen toepasbaar is op fragiele oppervlakken. In vergelijking met schuren is luchtgommen een tijdbesparend proces. De techniek wordt afgestemd op de hardheid van uw hout en na het luchtgommen is uw houtwerk weer volledig in glorie hersteld!

Voorwerpen met versieringen

Kitty Craane past luchtgommen in de ruimere omgeving van Zoersel, Ranst, Oelegem, Schilde, 's Gravenwezel, Wijnegem.... vooral toe op hout, maar ook op metaal of steen kan deze effici├źnte techniek toegepast worden. Ook voorwerpen met bepaalde versieringen zoals houtkrullen kunnen op deze manier behandeld worden. Ook voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, binnendecoratieen behangwerken kunt u bij ons terecht.

Contact

Past de kleur van uw hout niet meer bij uw interieur of wilt u een meubelstuk renoveren? Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze techniek van luchtgommen. Wij staan u maar al te graag bij met onze vakkennis en expertise.

In beeld