Wij komen met plezier uw plafond of binnenmuren schilderen, maar ook voor het schilderen van uw trap, ramen of deuren kunt u beroep doen op onze vakmannen. Samen zorgen we ervoor dat we uw interieur een nieuwe toets geven.


 Gratis offerte   0477 95 40 79

BEHANGER

Het belang van goed geplaatst behang

U bent op zoek naar een manier om uw persoonlijkheid wat meer naar voren te laten komen in uw interieur? Wilt u bepaalde accenten leggen in uw woning? Bij Craane schilder- en decoratiewerken  zijn de behangmogelijkheden eindeloos. Van klassiek tot modern behang, van een kleurrijke print tot een sobere uitvoering… We voorzien het allemaal. 

Wie het niet gewend is om te behangen, zal snel ondervinden dat behangen niet zo evident is als het lijkt. Uiteraard is het van belang om de behangstroken recht te plaatsen. Daarnaast moeten ook luchtbellen en lijmvlekken voorkomen worden, wat op zich een niet te onderschatten karwij is. Verspil daarom zelf geen tijd en geld door het heft in eigen handen te willen nemen, maar laat uw behangwerken meteen uitvoeren door een betrouwbare vakman die van aanpakken weet! 

Elk detail telt

Bij Craane schilder- en decoratiewerken gaan we steeds zeer gedetailleerd te werk. We ronden uw project tot in de puntjes af en zijn zelf pas tevreden als u tevreden bent. We gebruiken behangpapier van Arte en Colora en u kunt kiezen tussen gewoon of vliesbehang. 

Contact

Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u advies op maat van uw project ontvangen? Wilt u zowel behangen als schilderen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Geef ons uw wensen door en samen bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen!

Realisaties