Wij komen met plezier uw plafond of binnenmuren schilderen, maar ook voor het schilderen van uw trap, ramen of deuren kunt u beroep doen op onze vakmannen. Samen zorgen we ervoor dat we uw interieur een nieuwe toets geven.


 Gratis offerte   0477 95 40 79

BUITENSCHILDERWERKEN

Een propere gevel, een duurzame investering

Niet enkel de binnenkant van uw woning heeft regelmatig een nieuwe verflaag nodig. Ook uw gevels kunnen nu en dan een opknapbeurt gebruiken. Door uw buitenmuren geregeld te verven, gaat u afbladdering tegen en voorkomt u dat de waarde van uw woning zou dalen. 

Wilt u uw nieuwbouwwoning kleur geven of uw huidige woning een frisse uitstraling bezorgen? Bij Craane schilder- en decoratiewerken gaan we voor een totaalaanpak die volledig voldoet aan uw wensen. De jarenlange ervaring en de doorgedreven kennis van zaakvoerster Kitty Craane zijn uw garantie op een uitmuntend resultaat. 

Een professionele aanpak, een kwalitatief resultaat

Als u bent uitgekeken op de look van uw woning, dan is het schilderen van uw gevel een snelle en effici├źnte oplossing. Klanten die beroep doen op onze ervaring en ons vakmanschap zullen binnen een mum van tijd kunnen genieten van een schitterend en foutloos resultaat. Bij Craane schilder- en decoratiewerken gebruiken we alleen de beste borstels, rollen en kwaliteitsvolle verf van Boss Paints zodat de investering in uw gevel echt duurzaam is. Ondanks onze jarenlange ervaring, blijven we onze vakkennis verrijken door bijscholingen te volgen. Wij gaan er immers prat op steeds de meest recente schildertechnieken te hanteren opdat het uiteindelijke eindresultaat uitermate kwalitatief zou zijn. 

U vraagt, wij schilderen!

Vraagt u zich af wat we wel of niet schilderen als het aankomt op uw buitenwerken? Wel, wij schilderen nagenoeg alles! Van ramen, tuinhuizen, poorten en deuren tot hekkens… U kunt ze door ons professioneel laten schilderen. Wij zorgen ervoor dat uw woning in zijn totaliteit opnieuw mooi en stijlvol oogt. 

Contact

Ook voor binnenschilderwerken, behangwerken en luchtgommen kunt u beroep doen op Craane schilder- en decoratiewerken. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder met een snelle uitvoering van uw buitenschilderwerken in de ruimere omgeving van Ranst, Zoersel, Oelegem, 's Gravenwezel, Schilde, Wijnegem, enz...

Realisaties