Wij komen met plezier uw plafond of binnenmuren schilderen, maar ook voor het schilderen van uw trap, ramen of deuren kunt u beroep doen op onze vakmannen. Samen zorgen we ervoor dat we uw interieur een nieuwe toets geven.


 Gratis offerte   0477 95 40 79

DECORATIESCHILDEREN

Decoratieschilder met unieke technieken

Kitty Craane is dé decoratieschilder in de ruimere omgeving van Zoersel! Naast gewone schilder- en behangwerken, kunt u ook bij ons terecht voor unieke decoratietechnieken. 

Kies uw favoriete techniek

Volgende decoratietechnieken worden door Kitty Craane uit Ranst uitgevoerd:

  • Kalkverftechnieken
  • Maroc
  • ICE
  • Aquasensa
  • Beautechnieken
  • … 

Stuk voor stuk knappe staaltjes schilderwerk waarmee wij voor een resultaat kunnen zorgen waarvan u versteld zult staan. Bovendien geniet u op deze manier van een interieur met een erg origineel uitzicht en een frisse look. 

Combinatie van diverse methodes en toepassingen

Meer en meer klanten opteren om diverse technieken te combineren. Dat kan gaan over de combinatie van decoratietechnieken, maar ook over een mix van schilderen en behangen in dezelfde kamer. Laat u hierover uitgebreid adviseren en ondersteunen door onze vakspecialisten. 

Contact

Wie voor kwaliteit en een correcte uitvoering wil gaan, moet zonder twijfel kiezen voor decoratieschilder Craane uit Zoersel. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u zo snel mogelijk verder en bekijken samen met u de mogelijkheden wat betreft uw schilder- en decoratieproject. 

Realisaties