0477 95 40 79

Buitenschilderwerken door een ervaren professional
Ook buitenshuis de nodige verflagen voorzien

Niet enkel langs de binnenkant maar ook langs de buitenzijde heeft uw woning regelmatig een verflaag nodig. Op deze manier kunt u afbladdering tegen gaan en zo voorkomen dat uw huis plots sterk daalt in waarde door een nefaste look. Kitty Craane voert buitenschilderwerken uit regio Ranst maar is eveneens in gans België actief.

Waarom beroep doen op een beroepsschilder

Klanten die beroep doen op onze ervaring en puur vakmanschap zijn verzekerd van een schitterend resultaat. Wij gebruiken de beste borstels, rollen en kwaliteitsvolle verf van Boss Paints zodat een langdurig effect nooit uitblijft. Ook de professionele technieken die wij gebruiken garanderen u een mooi resultaat.

Wat schilderen wij

Nagenoeg alles! Van ramen, tuinhuizen, poorten, deuren tot hekkens, u kunt ze door ons professioneel laten schilderen. We zorgen ervoor dat uw huis er terug mooi en stijlvol uitziet. Ook voor binnenschilderwerken, behangwerken en luchtgommen kunt u beroep doen op Craane schilder- en decoratiewerken. Aarzel dus niet, maar bel ons even op. Wij helpen u graag verder met een snelle uitvoering van uw buitenschilderwerken in Ranst en omgeving.

Oog voor kwaliteit Oog voor kwaliteit 

Mooi en duurzaam resultaat

Correcte prijs-kwaliteitsve-
rhouding