0477 95 40 79

Luchtgommen, de verfijnde manier van zandstralen
DĂ© bewerkingsmethode voor fragiele oppervlakten!

Hebben uw binnendeuren, trap of meubels dringend een nieuwe look nodig? Laat deze dan luchtgommen door Craane schilder- en decoratiewerken in Ranst. Op die manier krijgen ze hun originele look terug en zijn ze klaar om eventueel een nieuwe laag verf of vernis aan te brengen.

Wat is luchtgommen

Luchtgommen is een techniek waarbij men op een niet-destructieve manier een ondergrond kan stralen met een schurend en gommend effect. Door de fijne werking is er geen harde inslag waardoor luchtgommen perfect toepasbaar is op fragiele oppervlaktes. Het voorwerp krijgt de oorspronkelijk look terug en kan daarna perfect voorzien worden van een nieuwe afwerkingslaag.

Voorwerpen met versieringen

Kitty Craane past luchtgommen te Ranst vooral toe op hout maar ook op metaal of steen kan deze techniek aangewend worden. De afgeronde, keramische korrels worden onder zachte druk op het oppervlak gestraald waardoor men een fijne reiniging krijgt zonder te beschadigen. Ook voorwerpen met bepaalde versieringen zoals houtkrullen,… kunnen op deze manier dus behandeld worden. Wenst u meer info over onze techniek van luchtgommen die we toepassen in Ranst, Mechelen of Lier? Neem dan snel contact op!

Oog voor kwaliteit Oog voor kwaliteit 

Mooi en duurzaam resultaat

Correcte prijs-kwaliteitsve-
rhouding